1 Kasım 2010 Pazartesi

travinda kahraman nasıl yapılır

ahırdan yada kışladan üretilen askeri kahraman yapabilirsiniz.ama size tavsiyem kahraman yaparken savunma için mi kullanacaksınız yoksa saldırı için mi kahramanınızı ilk başta buna karar verin.daha sonra savunma yada saldırı askerlerinden önce kahraman kışlasını kurmalısınız.sonra en az bir tane askerinizin olması gerekiyor.

kahramanla saldırı yaptıktan sonra ve savunma yaptıktan sonra kahramanınızın yaşam puanına dikkat edin.eğer kahramanınız ölürse seviyesine göre fiyatı artıyor.yaşam puanı rejenerasyonu yüksek tutularak artırılır.oyunda her oyuncunun bir tane kahramanı vardır.1 köyü olsun,10 köyü olsun farketmez.

ayrıca kahraman kışlasında savunma-saldırı değeri,off bonus- def bonus değerleri vardır.bu sizin ordunuza saldırı ve savunmada önemli katkılar sağlar.bu değerler kahramanın seviyesi artınca oyuncu tarafından arttırılır.oyunda kahramanın seviyesi artması öldürdüğü askerlerin yediği tahıl sayısı ile artar.
 kahraman ile vahaları fethedebilirsiniz bunu vaha elde etme kısmında anlatacağız.

travianda kahraman ismi nasıl değiştirilir?eğer kahramanınıza yeni bir isim vermediyseniz oyuncu isminizdir.
kahramanın ismini değiştirmek için ilk önce kahramanınızı aktifleştirin.aktifleştirdikten sonra kahraman kışlanıza tıklayın kışlada kahramanın adı yanıdada hemen seviyesi yazar bu satırda kahramanın ismine tıklayın sonra istediğiniz ismi yazın kaydet deyin hepsi bu kadar






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder